#realIT – de ce e bine sa participi la evenimentele de online

#realIT – de ce e bine sa participi la evenimentele de online

Exista un oarecare curent al unor oameni care spun ca evenimentele si conferintele despre online sunt depasite. Probabil, in viziunea lor ei au dreptate. Practic, ei singuri nu se pot ocupa de tot ceea ce inseamna online aici. Si pana la urma, de fiecare data ai de invatat cate ceva de la aceste conferinte.

La Biz SMS Camp pe langa prezentari si partea teoretica, ai de invatat practic. De cateva editii acolo au loc workshop-uri. Timp de cateva zile inveti si aplici ce ai invatat, ai exercitii, castigi experienta si este imposibil sa nu te intorci cu ceva nou.
Cand plecasem anul asta la munte, am fost impreuna cu o fata care a zis ca e la prima editie si ca nu stie la ce sa se astepte, ca e ceva nou pentru ea. La plecare s-a aratat extrem de incantata si mi-a zis ca a invatat acolo cat nu invata un an de zile la munca. Dar mai mult, ca are experienta si exercitiile de a implementa la birou tot ceea ce pana atunci parea a fi ceva doar teoretic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply