Rednex si Ro-mania la eurovision

Via Michaela am aflat ca Ro-mania se foloseste de idei Rednex la eurovision. Pe Rednex i-am auzit live, prin telefon, de revelion, thanks to Gill si Cosmote. De Ro-Mania nu stiam ca mai exista.

In alta ordine de idei … eu consider ca formatia romaneasca a fost cea care a dat tonul manelarilor de la tara. Adica … o formatie care canta despre datini pe ritm de dance si are succes, o putem inlocui cu Of viata mea! … si sa obtinem mai multe laude.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/3zwS_-4Vt8s" height="400" width="425" /]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Rednex si Ro-mania la eurovision

  1. Ce, iti place muzica gen Rednex? It sucks, really sucks. Nu cred ca iti place, precum nu iti place nici Romania. Nedumerirea mea era legata de ascultarea celor de la Rednex pe telefon…de ce? e o pierdere de timp

  2. Dies Irae, dacac ti-as fi sunat in seara de rev .. cand canta Rednex la Focsani, cu siguranta ti-ar fi placut, atmosfera a fost fantastica, alaturi de 2 Unlimited, Milli Vanilli si Snap! Cristi, merci pt comentariu, ne mai auzim, poate un eminem ceva … live on phone 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: