Regula de 3 simpla, ce nu scrii pe blog

Ai blog, esti blogger. Cum ar spune un prieten un pic parfumat …

” Tu esti blogger din ala… nu ? “

Asta inseamna ca ai un spatiu unde sa te manifesti, unde sa te descarci, unde sa injuri, unde sa iti arunci frustrarile si asa mai departe. Atunci ala e spatiul tau, iar in spatiul tau faci ce vrei. Aproape ce vrei.

O singura chestie, blogul se supune unor reguli nescrise si in principal de bun simt. O regula din asta spune ca nu iti injuri pe blogul tau compania ta. Sau poti sa o faci, dar in cazul asta colegii de companie, mai rau sefii tai nu trebuie sa stie ca ala e blogul tau. Pentru ca daca afla, doar pentru tine va fi de nashpa.

Cel mai simplu e sa exteriorizezi. Sa nu spui ca ai patit tu asta, sa nu zici ca ai tu frustrarile alea, sa nu dai nume si fapte care incrimineaza persoane anume. Mai mult, sa nu zici pe blog seful meu, un ipocrit, nu m-a lasat sa fac aia si ailalta pentru ca nu gandeste ca mine. N-are nici un sens sa iti pui in cap oameni care nu te inteleg, oameni care nu stiu sa citeasca pe internet, sau pur si simplu persoane care au o gandire si mentalitate altfel decat cea libertina pe care o manifesti tu pe blogul tau.

De ce spun astea? Pentru ca am patit-o. Pentru ca au patit-o si altii. Iar atunci de ce sa iti tai craca de sub picior, atunci cand stii ca nu cazi pe ceva moale?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: