Renuntați la mouseul cu scroll

Renuntați la mouseul cu scroll

Acum un an primeam un mouse Logitech T400. Inițial am zis de ce să am eu nevoie de un mouse fără scroll. Dar mi-am dovedit că este exact ceea ce trebuie. Nu mai pierzi 5 secole să faci scroll, nu te mai deranjează rotița ce se învârte și care eventual nu se oprește unde trebuie sau acel tremurat al mouseului.
20150525_004702

Și pentru că moușii wireless sunt cei mai fragili când vine vorba de un acces de furie, am fost nevoit să caut unul nou. Culmea, am vrut la fel, pentru că îmi plăcea mult. Am găsit cu greu, dar am găsit.

Partea nasoala e ca eMAG nu mai vinde așa ceva. Iar în alte magazine e greu de găsit. Și nu pot decât să mă gândesc că oamenii încă preferă moușii standard, cu scroll, eventual cu fir. Sunt greoi. Ai nevoie de ceva mai rapid, ca sa poți naviga mai repede pe internet, ca să dai scroll mai ușor pe Facebook, ca să nu mai pierzi atâta timp făcând altceva. Sau pur și simplu ca să fii fericit atunci când ții un mouse în mână.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d