Respectul colegilor

Intr-o firma colegii sunt cei care, alaturi de tine, fac treburile sa mearga. Nu poate unul sa stea degeaba si firma sa mearga singura. Fiecare are rolul lui si fiecare munceste mai mult sau mai putin, mai bine sau mai putin bine, dar toti impreuna fac firma sa mearga.

Colegii sunt nevoiti si obligati sa se respecte unul pe celalalt, daca nu cumva sa se si ajute. Si nu trebuie sa o faca pentru patron. Trebuie sa o faca in primul rand pentru ei, pentru ca fiecaruia dintre ei sa ii fie bine, sa ii mearga cum trebuie.

Respectul nu implica foarte multe. In primul rand trebuie sa-l consideri om pe cel de langa tine, trebuie sa colaborezi cu el, astfel incat sa iti faci si tu treaba cum trebuie, dar si colegul tau sa poata finaliza ce are de lucru. Daca acest respect nu exista, putem spune ca ceea ce se putea numi colegialitate a luat sfarsit. Atunci apare raca, ura, mancatul de cur, para la sefi, minciunile si altele. Dar astea vreau sa cred ca sunt cazuri izolate.

Si atunci … cum sa iei  un telefon mobil de pe masa colegului tau?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply