Retrospectiva 2006

  • Un inceput de an linistit si friguros, garsoniera de la parter era mare si cam slab incalzita.
  • A urmat criza gripei aviare in care m-am temut sa mai mananc shaorma si daca magazinele aveau carne buna sau nu.
  • A inceput perioada de munca, adevarata munca, ce a durat pana la finalul anului, lucru care nu mi-a dat ocazia sa fac prea multe chestii, si nici macar sa termin sesiunea din vara. Dar am primit bila alba de la Robert Turcescu
  • Am reusit sa ma duc de doua ori la mare ( wii sunt bogat ) si sa ma bucur inca un an de Liberty Parade.
  • Am platit inca o data facultatea ( Ely te sparg!) si sper acum sa am cand sa ajung sa dau ultimele examene de la facultate si licenta.
  • Am cumparat in final piticu.ro si am mutat blogul aici si la o luna dupa aceasta am cumparat innocente.ro – blogul Ancai.
  • Sunt multumit de realizarile mele de peste an, chit ca asta m-a facut sa mai slabesc cateva kile.

Ma uit la 2007 cu aceeasi seninatate pe care mi-o afiseaza cerul acum, iar daca nu vom mai avea zapada iarna asta, nu e problema, vom plati mai putin la caldura. Si eventual ne vom adapta la schimbarile de vreme.
Sper sa-mi iau masina fara credit, eventual si sa am pe unde sa circul cu ea, si sa imi modific dintzii pentru ca vine dead-line-ul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Retrospectiva 2006

  1. hihih… da` bilantzu` minciunilor, aburelilor, incompetentei, prostiei, invidiei, etc nu le-ai trecut. Well, sa speram ca ele dispar in anul prezent :))))))))

    cu dintii te aranjez eu.. am centura neagra :)))))))

    LA MULTI ANI! 😀

Leave a Reply