Romani destepti

Maine vom vedea care din romani sunt baietii destepti. Cine sunt Romanii care au invatat sa citeasca si, mai ales, cei care vor stii sa citeasca.

Asta din cauza ca votul e … pe invers. Daca votezi cu DA, esti impotriva, daca votezi cu NU, esti pentru.

Sa nu uitam faptul ca toate materialele de campanie prezentate nu au evidentiat foarte bine ce solutie trebuie aleasa la vot. Doar au prezentat voteaza DA sau NU.

Dupa care … urmeaza operatiunea de votare. Cat de curata va fi asta, cat de mult vor fi inspirati romanii sa puna stampila unde trebuie, sau cat de mult vor afla in sectia de votare.
Mai e un aspect la iesirea din cabina, sau in cabina, sau inainte de a intra in cabina. Exista posibilitatea, si eu am scris asta, ca sa fiti intrebati de catre comisia de votare, cum veti vota/ ati votat. Ramane de vazut cine va lua in considerare faptul ca votul a fost secret sau nu. Mai ales sa raspunda si sa se treaca pe tabel in fata unui om din comisia de votare. Tabel ce va purta diverse insemne: PSD, PD, PNL … si altele.

0800 070 100 – telverde de semnalare a erorilor, sau www.piticu.ro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply