Romania are cele mai riscante site-uri de Internet din lume

Site-urile romanesti sunt cele mai nesigure in privinta amenintarilor informatice, dintre toate tarile cu domenii de Internet de marime semnificativa, gradul de risc ridicandu-se la 5,6%, conform unui studiu realizat de compania de securitate McAfee.

Dat fiind stirea asta, tin sa anunt ca ma ofer sa consiliez in domeniul securatii web, administrarii web, instalarii de servere & more. 😛 Nu de alta, dar si asa exista prea multi “baieti destepti”, care … da da … merge … internal server error 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Romania are cele mai riscante site-uri de Internet din lume

 1. vindouz ? vindouz sacs 🙂
  Acu’ serios, fiecare isi hosteaza domeniul pe unde poate … care si-a tras un server care routeaza 3 calculatoare, si-a pus si-un site … si mai presus de toate, tata vindouz troneaza pe compiutarele poporului… evident ca sunt atat de multe site-uri nesecurizate, etc… ceilalti nu-si pierd vremea cu hosting de 2 bani … apeleaza la cei care stiu ce fac … Asa ca nu mi-e rusine cu romanashii mei… Macar ei incearca 🙂
  Sa ne aducem aminte ca prin 98-99 si noi ne chinuiam cu diverse “proiecte” … incercam sa scoatem capul putin din bezna IT care ne inconjura … Era vremea cand erdeesh facea ce vroia pe piatza ISP-urilor ptc. era cam singur si pe vremea cand dialup-ul era mana cereasca pentru noi, pleava, care nu ne permiteam cateva sute de USD cat cereau pe un 64 kbps garantat.
  Asa ca va spun eu voua, NU DAU DOI BANI pe studiile si rapoartele pe care le fac strainii despre noi … Macar avem initiativa.
  Iar McAfee … well … cu ani in urma, mi s-a cam scarbit de astia, cand 40 calculatoare legate intr-o retea s-au virusat mai putin de 5 minute … iar McAfee le scana si era in stare sa jure ca sunt curate. Noroc cu piticotul (la vremea aceea) Nod32, ca m-a scos din belele. Asa ca sa-i lasam cu ale lor, sa ne vedem de-ale noastre.

 2. si ai intrat in plasa .. pentru ca stirea aia este menita sa aiba un feedback ca firmele care presteaza servicii sa poata intra pe piata romanesca sa-si faca clientela

  daca ai vrea sa stii cine face hosting profesional in .ro au servere securizate.. uita-te la ines.ro si alte firme

  de rds nu vorbesc ca sunt niste marlani

Leave a Reply