Romanii sunt buni pe internet

Romanii sunt buni pe internet

Hai ca romanii sunt destepti, sunt buni, putem face chestii. De la inceputul campaniei cu romanii sunt destepti, lucrurile s-au schimbat. Pe langa toate mesajele alea pe care le afisa google, mesaje rautacioase, ca romanii sunt nu stiu cum si nu stiu ce, acum au inceput sa se schimbe.

romanii sunt destepti schimbam google

Adica romanii nu sunt tigani a aparut in combinatie. Ceea ce e bine.

Si am mai spus, vreti sa schimbam imaginea Romaniei pe google, atunci n-avem decat sa scriem stiri bune, sa scriem articole bune pe bloguri, sa lunkuim lucruri bune, sa efectuam cautari bune in google si astfel ii schimbam trendul.

Dar din pacate acum, trendul de cautari pe google este:

cautari google

Asa ca intra pe Google si cauta romanii sunt destepti sau scrie un articol pe blog cu romanii sunt destepti ca asta sa poata schimba ceva despre cum se vede tara asta in internet. Asa ca intra pe google si cauta: Romanii sunt buni pe internet, romanii sunt inteligenti, orice altceva care te face pe tine sa vrei ca aceasta tara sa fie mai buna, cel putin online.

Detalii despre campanie la Rom.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply