Romantica

romantica

Adica … mai mult decat Romantic. Mai mult decat o televiziune, iar … din cate am observat … cea mai buna lansare de televiziune din ultimii 2 ani.

TEO you rock 🙂

Ah … si … nu e numai cu telenovele, alea-s pentru fete, eu ma uit la Teo… pentru ca … oricum ar fi si oriunde ar fi … e Teo si-mi place 🙂

Romantica emite de saptamana trecuta, in locul canalului Zone Romantica de la tine de pe cablu, iar in direct emite de astazi 24h. Daca nu receptionezi Romantica uite aici linku de satelit, sau adreseaza-te operatorului tau de cablu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Romantica

  1. tare esti cu doua fete.
    Cred ca ti mai amintesti de asta:

    “Azi e joi? Deci in seara asta iar vine Teo la Turcescu in emisiune sa ne explice cam ce a mai facut, sa faca varza emisiunea serioasa a lui Robert si sa isi prezinte noile proiecte la care lucreaza.”

  2. Sunt tare curios cat rezista si televiziunea asta…..am vazut azi…merg pe aceasi idee ….vedete care canta fac telenovele si etc…tacamul protv…..sa vedem ce iese:))

Leave a Reply

%d bloggers like this: