ROMTELECOM IS DOWN !!! YES !!!

ROMTELECOM-RETEA / Probleme în efectuarea apelurilor în reţeaua RomTelecom

BUCUREŞTI, 12 mai (MEDIAFAX) – Compania RomTelecom se confruntă cu o problemă majoră a reÅ£elei, iar specialiştii IT ai operatorului şi experÅ£ii furnizorilor de echipamente încearcă să identifice o soluÅ£ie, a anunÅ£at vineri biroul de relaÅ£ii publice al RomTelecom.
            “Se pare că atât sistemul principal, cât şi cel de rezervă (back-up) au fost afectate, situaÅ£ie fără precedent şi fără o explicaÅ£ie în acest moment. Încercăm să restabilim funcÅ£ionalitatea reÅ£elei treptat şi vom oferi mai multe detalii pe măsură ce vor fi disponibile”, au declarat reprezentanÅ£ii operatorului.
           &nbspProblemele au apărut în după amiaza zilei de vineri, când nu au putut fi efectuate o parte a apelurilor clienÅ£ilor RomTelecom către alte reÅ£ele. De asemenea, clienÅ£ii altor operatori de telefonie fixă şi mobilă nu au putut apela numere din reÅ£eaua RomTelecom.
           &nbspRomTelecom este unul dintre cei mai importanÅ£i jucători pe piaÅ£a telefoniei fixe, cu circa patru milioane de linii în exploatare.
            (Adrian Dumitrache, [email protected])

YES MAMA …. traiasca anarhia …. si bineinteles … la cat de bun era … si cum au fost facute chestiile de romani, la gramada … normal ca au cazut … de asta … foarte bine :D)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: