running Windows Vista

windows vista

?

Mi-am pus windows vista. 🙂 Asta pentru ca am vazut la un coleg mai devreme cum se misca, cum arata si mi-a placut.
Release candidate asta ( 1 ), e bun, insa … mai au multe de lucrat pentru el. Hai sa zicem ca mi-a vazut principalele drivere, si ca si-a autointegrat driverele vechi din windowsul XP instalat pe cealalta partitie.
Mi-a placut faptul ca imi ocupa doar 300 MB de ram la plecare, si ca procesoarele mele ii fac fatza si ca se misca frumos.
Acuma nu trebuie sa ma laud cu faptul ca am 2 procesoare si ati x 1600 pe video. Dar, cred ca daca nu le aveam pe astea sau daca aveam un celeron nu faceam fata.

Cum asta e Release Candidate 1, si cum Windows se lauda ca vor scoate nu stiu ce nebunii pe piata, o sa ma astept sa faca o totala tampenie. Sa integreze repede drivere sau solutii in una din versiunile de release candidate si sa o dea maine pe piata.

In schimb, o alta chestie a lui vista … e ca a integrat cam toate addon-urile pe care le au scos tot soiul de indivizi care au vrut sa isi personalizeze XP-u. Ceea ce e bine, e foarte user frendly, foarte frumos, cu foarte multe chestii. Insa …. NU il recomand unei persoane care porneste pentru prima data calculatorul. Si oricum … e total diferit fatza de XP.

E la fel cam ca trecerea de la windows 98 la 2000 :P)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply