Sa facem scoala sa luam carnetul

Am innebunit, e plin Bucurestiul de scoli de soferi, de oameni care doresc sa isi ia carnetul. Daca pana acum a fost o relativa liniste nu prea vedeai masini de scoala, acum e plin, peste tot, in orice parcare, in orice strada. Acum ma intreb daca astia au facut scoala pe bune pana acum, sau doar au fost mai putini cursanti.

Si totusi nu pot sa inteleg o chestie. Tu ca instructor, te lauzi ca stii legislatie, ca stii sa conduci o masina pe drumurile publice foarte bine, etc … atunci de ce dracu bagi studentul care invata sa conduca printre doua benzi, ca sa se inghesuie intre masini ca sa le loveasca si ca sa ramana acolo sa blocheze circulatia.
De ce dracu nu poti invata tu ca instructor, studentul tau sa conduca civilizat, sa stea la stop pe banda lui, sa mearga URMARIND marcajele de pe strada nu trecand peste ele, mai ales sa se ASIGURE cand face un viraj.

Si daca e vorba de asa te mai intrebi de ce sunt toate masinile tamponate? De ce nu se cunosc regulile rutiere, sau de ce cad pasarele? Ah nu … ma scuzati, am gresit. Nu exista nicio autoritate care sa verifice cat de bine pregatiti sunt instructorii auto.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: