Sa incepeti lunea bine

Azi dimineata in trafic, stateam linistit in coloana si imi faceam de lucru pe telefon. Cand deodata aud de undeva un buf! Clar s-a lovit cineva, nu sunt eu, foarte bine. Vad imediat ca in fata doua gagici s-au tamponat. Una dormea si nu s-a miscat de pe loc, tipa din spate plecase si a intrat in ea. Foarte dragute, gagicile s-au dat jos din masini, erau vreo 4 – 5 la numar si au inceput sa planga si sa isi smulga parul. O masina avea numarul indoit, cealalta avea urma numarului pe bara. C’mon! Am strigat la ele, dar acu mi-a venit o alta replica porcoasa in cap, ceva cu dezvirginari si fete in trafic.

Si daca credeam ca am scapat, pe DN, niste unii la fel nu s-au uitat cand s-au oprit aia din fata si au facut un mic carambol, niste masini ajungand pe contrasens. Bine ca n-aveau viteza ca altfel iesea mai frumos. Bine ca nu m-au prins nici pe mine ca eu aveam viteza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: