Sa mor daca inteleg

Nu inteleg unde dracu e bucuria, in care daca gasesti ceva ce nu iti convine pe net … sa te apuci sa injuri. Crezi ca cineva din spatele celuilalt monitor se va intrista sau enerva in vreun fel?

Nu inteleg unde naiba sunt nervii, in care daca gasesti iarasi ceva ce nu iti convine pe internet te apuci sa spargi, sa dai cu pumnul in masa si iarasi sa injuri si iarasi pe net, intr-un comentariu.

Nu inteleg care dracu e scopul faptului ca trebuie sa iti faci un cont pe un forum numai ca sa injuri pe cineva de acolo.

Nu inteleg cum dracu poti citi un mesaj pe calculator, in care iti zice ca ti-am ars hardul si tu sa-l crezi. Pai calculatorul tau inca functioneaza. Mai mult, sa mai si intrebi dupa aia … dar calculatorul meu are ceva?

Nu inteleg care dracu mai e sensul flood-ului. Acum ceva ani ani buni … era frumos … fludai ca sa pici de pe irc, sau ca sa pici netu in vreun internet cafe care inca avea cable modem. Acuma nu mai avem nici multi utilizatori de irc, iar cable modemul s-a mutat in casa.

Pentru baietii draguti de la RDS … dau bere daca-mi ridicati ns-ul inapoi si daca imi dati si mie un mail in care sa imi ziceti ce naiba s-a intamplat. Asa protocolar 😉 [avem baieti draguti la RDS? ]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Sa mor daca inteleg

Leave a Reply

%d bloggers like this: