Sa ne jucam 3D

Dacă filmele 3D sau transmisiile TV în 3D se lasă încă așteptate, jocurile în 3D sunt deja o realitate, de ani buni. Așa că, dacă vrei să vezi la ce nivel a evoluat tehnologia 3D față de ce era acum câțiva ani, pe vremea monitoarelor analogice, sau pur și simplu vrei să o descoperi pentru prima oară, Playtech.ro îți oferă șansa unei experiențe 3D la cel mai ridicat nivel disponibil în acest moment.

Playtech.ro organizează PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare în gaming din România, la data 26 noiembrie 2010, în clubul Le Studio (fostul R2) din Bucureşti.
Evenimentul va începe cu o competiţie 3D în reţea, pe platforma PC, cu noul titlu mult aşteptat din faimoasa serie COD şi va continua cu o petrecere cu suprize şi premii diverse. Participanţii vor avea ocazia de a testa ei înşişi tehnologia 3D pe tot parcursul evenimentului, în zona special amenajată în acest scop.
Accesul la eveniment va avea loc pe baza înscrierii pe Playfest.Playtech.ro.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: