Sa publici sau sa nu o declaratie de sinucid

Ultimele cuvinte ale subprefectului de Iasi, in momentul in care isi pregatea arma cu care urma sa se sinucida, au fost inregistrate de catre el insusi pe reportofon. Sotia acestuia a hotarat sa faca publica aceasta inregistrare.

Eu, desi am intrat in posesia ei, am decis sa nu o public. Subiectivul a ripostat in sensul ca intai suntem jurnalisti, iar apoi suntem oameni. Iar, publicarea acesteia pe blog ar fi adus un numar imens de vizitatori.
Evenimentul Zilei publica maine (azi pentru ca e deja 28) transcriptul acestei inregistrari si apreciez faptul ca nu au dat-o la download.
Singura mea nedumerire e de ce sotia sa a decis sa faca publica aceasta inregistrare, acum, inainte de terminarea anchetei. De ce se urmareste cu aceasta inregistrare stimularea anchetei? Au ei ceva de ascuns acolo?
Se considera etic publicarea acestei inregistrari?

Visurat ai legatura.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Sa publici sau sa nu o declaratie de sinucid

  1. in romania orice ancheta are nevoie de ceva stimulent si poate nu unul ci mai multe. cat despre faptul ca sotia a decis sa o faca publica nu stiu ce sa zic, o fi considerant ca daca oricum se va afla la proces mai bine sa o de-a ea decat sa o obtina cineva prin alte mijloace.

    inregistrarea e pur personala confirma banuielile de pana acum, dar imi e greu sa cred ca un om inainte sa se omoare e atat de lucid sau spune excat lucrurile pe care vor cei ramasi sa ii auda.

  2. Nici eu n`am fost de acord cu publicarea acestei inregistrari pe blog. Faptul ca a fost publicata pe site`ul ZIUA de Iasi mi`a displacut, dar, nefiind ziarul lu` tata, n`am avut nici un cuvant de spus. Oricum, cred ca, cine a vrut s`o asculte a ascultat`o la televizor, cine nu a vrut n`a ascultat`o nici pe net si nici la televizor.
    Sincer, eu nu am ascultat inregistrarea.

Leave a Reply