Sa scoatem bani din piatra seaca

Teoretic statul e disperat acum dupa bani si cam sta la panda ca sa amendeze pe toata lumea, sa faca rost de bani la buget. Teoretic asta inseamna ca statul sa isi faca treaba. Practic, apeleaza la cele mai idioate metode pentru a nu face bani, dar pentru a imbogati pe unii si altii.

Vama Nadlac e renumita pentru faptul ca pe acolo se intra foarte usor in tara. Si nu se intra usor pentru ca sunt multe masini, ci pentru ca se acorda atentii astfel incat totul sa nu fie foarte bine verificat. In schimb, eu nu inteleg cum au fost lasate tirurile de la AC/DC sa intre in tara, dar n-au fost lasate sa iasa  din tara.

Drept urmare vamesii le-au cerut spaga soferilor. Partea interesanta e ca nu am inteles despre ce suma e vorba. Iar daca astia le-au dat spaga ca sa plece cu tirurile din tara, de ce nu se declanseaza o ancheta, de ce nu exista demiteri, mai ales de ce nu exista masuri? A, pentru ca tot vamesii care iau spaga tin camerele de supraveghere?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: