Sa taiem copacii !

Adica, asta e chiar pe bune, ia de aici stire: 25 de copaci s-au prabusit azi in capitala.

Unul dintre ei a cazut chiar in fata mea, inainte de a veni apa cea mare, pe strada Lutherana, mai incolo pe langa Petrom Service a trebuit sa circul cu avariile ca sa trec peste toate crengile si firele cazute la pamant.

Eu zic sa luam toti copacii astia vechi, batrani si uscati de poluare si sa ii taiem. Avem doua solutii din partea lor, facem loc sa intre soarele si de asemenea ne scoatem si de locuri de parcare si lemne de foc.

Singura problema e ca nu vom planta nimic in loc. De fapt de ce sa mai plantam, oricum Bucurestiul se desertifica, mai mult tot sudul Romaniei se desertifica. Drept urmare, mai avem putin sa asteptam pana se face desert aici peste toata tara, dupa care putem sa o parasim si sa plecam cu totii de aici.

Solutii mai drastice sunt de asemenea. Putem sa-l luam pe ministrul mediului si sa-l dam cu capul de copac pana ii iese reciclarea din cap. Sau putem sa mergem la biserica sa punem acatiste poate pica vreun copac peste Videanu, sau viitorul primar, iar apoi sa aibe probleme la plamani din cauza prafului si a poluarii. Pai vad ca numai asa se rezolva chestii in Romania.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: