Salutam nenea moderator

Fisierul Buddha la protv a fost sters de pe site-ul Trilulilu.ro la cererea SC Pro TV S.A..
Motivul stergerii il reprezinta publicarea acestui fisier fara acordul SC Pro TV S.A. incalcand astfel drepturile de autor pe care SC Pro TV S.A. le detine asupra acestui fisier.Te rugam ca pe viitor sa eviti postarea de fisiere ale caror drepturi de autor sunt detinute de catre SC Pro TV S.A. deoarece aceste fisiere vor fi sterse.

Pentru mai multe informatii referitoare la termenii si conditiile utilizarii site-ului Trilulilu.ro acceseaza link-ul: www.trilulilu.ro/termeni-si-conditii . Pentru informatii referitoare la drepturile de autor si copyright accesati link-ul: www.trilulilu.ro/copyright .

Va multumim pentru intelegere,
Echipa Trilulilu

:D) salutam nenea moderator, le uram multe succese in bransa 🙂

Si ca sa nu uit, Fisierul ala cu Buddha la PROTV inseamna ca eu l-am vazut la televizor, dar de fapt nu l-am vazut, ca nu e al meu, e al lui PROTV. Atunci Buddha e al lui PROTV, sau emisiunea televizata e a lui PROTV, iar eu n-am voie sa prezint, sa vorbesc despre ceva ce este al lui PROTV ca n-am acceptul respectiv. Drept urmare nici macar Buddha n-are voie sa vorbeasca despre el ca fiind fost la PROTV pentru ca n-are acceptul statiei.

Intr-o traducere rapida, daca tu maine vorbesti pe strada de ce a zis Esca la PROTV in stirile de aseara nu se poate pentru ca nu e corect, incalci dreptul la propietate intelectuala. Mai rau daca arati un filmulet cuiva.

Chestia asta se aplica si la limbajul semnelor? Ca asa as putea sa preiau si sa sharuiesc materiale traducandu-le in acel limbaj.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: