Saptamana de reduceri

Zilele trecute vorbeam cu un coleg care si-a luat un Samsung Galaxy Beam. Si stiind reclama, il intrebam de ce si l-a luat si la ce l-a folosit. Mi-a zis ca imediat cum a ajuns acasa s-a pus in pat si si-a proiectat un film direct pe tavan. Si ca a stat asa sa urmareasca tot filmul. Plus ca se  bucura ca filmul a mers cursiv, asa cum trebuie, dar si ca bateria se comporta exceptional. Si cum utilizatorii obisnuiti sunt cei care fac reclama telefonului l-am intrebat la ce il foloseste si cat il tine.
Asa incat mi-a zis ca n-are nici o problema cu el, ca face tot ce vrea, ca se uita la youtube, sta pe Facebook, face poze si da mailuri fara nici o problema. Si ca e fericit cu el si bucuros.

De altfel, la Vodafone, saptamana asta toate produsele Samsung sunt la reducere. Asa incat exista Samsung Galaxy Beam de ziceam mai sus de la 39 de euro, Samsung Galaxy  S III Mini de la 49 de euro si tabletele pe care le recomand puternic Samsung Galaxy Tab 2 si Galaxy Note 10.1 la preturi foarte bune.

Si daca n-ati luat cadouri de Craciun, cam asta e momentul sa va aruncati pe site si sa urmariti ofertele. Stiti ca persoanele dragi va vor aprecia atunci cand le cumparati de Craciun ceva de care se vor bucura tot anul.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply