Scandalul de la bac, cine a dat mai mult

N-am urmarit bacalaureatul de anul asta decat sa aflu cand sunt examene si partial ce a picat la examene. In schimb am vazut cum presa a acordat o atentie deosebita tuturor evenimentelor de la bac. Mai mult a fost sesizat si s-a implicat si DNA-ul, procuratura, politia si alte foruri de reglementare in tara asta.

Pana la urma nu s-a ajuns la nici o concluzie, asa cum era de asteptat de altfel, iar toate examenele s-au desfasurat conform legii. Conform principiului dupa razboi multi viteji se arata, au aparut comentariile si  indivizii care au sustinut tare ca au dat bani ca sa treaca la bac. Asta pentru simplul motiv ca o data publicate notele n-au ce sa mai primeasca inapoi si nu mai pot pierde examenul.

Eh, distractia incepe acum, cand se arata ce note sunt la bac, mai mult cand fiecare recunoaste o suma pe care a platit-o ca sa fie ajutat la bac. Si asa au aparut nemultumitii care spun ca ei au scris pe bune si ca au luat mai putin decat aia care au scris pe naspa. (aici nu ii inteleg, pai la ce se asteptau?).
Pe langa astia sunt aia care au furat la bac si au obtinut rezultate, dar si din aceasta categorie sunt nemultumiti. Adica a afirmat un individ ca el a dat 3 milioane ca sa treaca la bac cu o nota mai mare, iar asta i-a pus pe jar pe toti ceilalti care au dat sute de euro ca sa treaca probele fara sa invete.

Pana la urma, tu cat ai dat la bac? Si daca ai dat bani de ce n-ai invatat? Eu ma mir cum naiba suntem toti moralisti si oameni care stim ce vrem de la viata, stim cum sa ne organizam (LOL) si cum sa realizam lucruri marete, dar cand vine vorba de un mic efort intelecutal furam cu totii, ca deh …. invatatura e pentru prosti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: