Se maresc salariile din TVR

Ca sa trecem peste partea de sex, mergem in presa, unde ramanem in acelasi domeniu, pentru ca totul se rezuma mai mult sau mai putin la sex. Vezi Laura Andresan, ziarista de exceptie nu?

Eh bine … in TVR se maresc iar salariile. Dar in ce mod? Cu un comunicat de presa inainte:

Comitetul Director al SRTv a avizat, astăzi, 24 octombrie a.c., începerea negocierilor de către angajator cu o serie de salariaţi cu statut de moderator, prezentator sau reporter, pentru stabilirea indemnizaţiilor şi/sau a celorlalte drepturi.

Adica, hai sa negociem cat va dam in plus. Noi nu avem de unde, voi nu ne amenintati, noi negociem si voi sunteti bine la noi in institutie si nu mai plecati pe la altii, nu mai furati materiale ca sa filmati nunti si chestii din astea. E deosebit, mai ales ca incep cu moderatorii si reporterii. Mi se pare normal sa le mareasca salariile reporterilor, unul din ei a fost numit shpagar, nu se poate sa suporte denumirea asta, mai ales sa isi bata editorul, hai sa ii marim salariul.

Bine, un alt comunicat si alte surse spun ca TVR nu mai vrea vedete, dar … hai sa fim seriosi.

Comunicatul integral mai jos

Bucureşti, 24 octombrie 2007

TVR începe negocieri cu o serie de moderatori, prezentatori şi reporteri pentru stabilirea indemnizaţiilor şi a altor drepturi

Comitetul Director al SRTv a avizat, astăzi, 24 octombrie a.c., începerea negocierilor de către angajator cu o serie de salariaţi cu statut de moderator, prezentator sau reporter, pentru stabilirea indemnizaţiilor şi/sau a celorlalte drepturi.

De asemenea, Comitetul Director a stabilit pragurile financiare de negociere. Conform legii, angajatorul va negocia cu salariaţii care au primit avizul Comitetului Director condiţiile în care se vor încheia actele adiţionale la contractele individuale de muncă ale acestora.

Tot astăzi, Comitetul Director a aprobat ca Studiourile Teritoriale ale SRTv să transmită, spre avizare, listele cu persoanele care vor participa la negocieri similare cu angajatorul.

Moderatorii şi prezentatorii care vor participa la negocierile individuale cu angajatorul sunt Lucia Perojuc, Magdalena Grosu, Christel Ungar, Dana Rusu, Dan Cadar, Gianina Corondan, Valentina Ionescu, Marius Avădani, Raluca Alecu, Sorin Burtea, Răzvan Petrişor, Eugenia Vodă, Gabriel Giurgiu, Dan Micu, Ana de Hillerin, Marina Almăşan, Iuliana Marciuc, Marian Voicu, Iuliana Tudor, Cătălin Ştefănescu, Andrei Victor Dochia, Angela Avram, Mosoni Emoke, Sonia Ionescu, Corina Serecheş, Mirela Goldic, Dan Păvăloiu, Măriuca Mihăilescu, Adrian Bănuţă, Marius Constantinescu, Andra Gavril, Ruxandra Gheorghe, Doru Ionescu, Cătălin Sava, Magdalena Stanciu, Adriana Tititeni, Mihaela Crăciun, Cristina Hrinciuc, Angela Giurgiu, Monica Nicolescu, Codruţa Marinescu, Horia Gruşcă, Lavinia Adam, Mirela Nagâţ, Raluca Belciu, Mihai Rădulescu, Mihai Constantin, Monica Ghiurco, Adriana Muraru, Virginia Dolcoş, Andrei Bărbulescu, Radu Naum, Tudor Furdui, Emil Grădinescu, Vlad Enăchescu, Alina Alexoi, Oana Frigescu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d