Se planteaza copaci la Ploiesti

Petrom va planta 10.600 de copaci la Ploiesti pe 10 aprilie. Copacii au fost stransi online din activitatea utilizatorilor de pe taraluiandrei.ro. Ma voi duce si eu pe 10 aprilie la plantat copaci la Ploiesti. Asta pentru simplul motiv ca pomii vor fi plantati undeva langa centura de vest a orasului, adica fix drumul spre munte, pe DN1, exact acolo unde de obicei se formeaza coloane interminabile si stai in cald si soare. Daca vrei sa vii si tu da-mi de stire, s-ar putea sa mai am 3-4 locuri in masina. Detalii aici, trebuie sa confirmati si sa va inregistrati la ei pe site.
Cum ar fi sa simti ceva aer cand stai blocat in trafic?

Petrom prin proiectul Tara lui Andrei vine in sprijinul comunitatilor locale sponsorizand cu 5.000 de euro proiectele pe care membrii acestora le trimit pe portal. Spre exemplu, tu vrei strada ta asfaltata, sau vrei un loc de joaca, sau un parc,  trimiti proiectul pe taraluiandrei.ro, il votezi, chemi inca 50 de prieteni sa-l voteze, deveniti cel mai votat proiect al lunii, castigati cu proiectul respectiv implementarea, iar dupa aceea se si realizeaza. Asa s-a realizat si proiectul de mai sus cu plantarea copacilor la Ploiesti. E atat de simplu.

Textul asta l-am scris pentru ca am vazut ca din toata harta Romaniei doar cateva judete au trimis proiecte astfel incat sa si faca ceva in comunitatea lor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply