Se va elabora o lege privind legalizarea prostitutiei

Sau cel putin asa a zis nenea ala de la interne Vasile Blaga (sper ca nu ii mai incurcati numele iar), in seara asta la televizor. Adica … asta inseamna ca vom face sex mai des, la preturi mai mici, platind TVA si folosind anumite manuale sau reguli?

Cum ar fi … sa te duci sa zici vreau si eu 2 kile de oral, juma de kil de lapte si ceva desert. Ar trebui, logic, sa primesti si bon fiscal pentru chestia asta.
Asta ce inseamna ca ar trebui sa ofere servicii bune, folosind un anumit STAS, o anumita chestie mecanica? Asta inseamna ca apar calificari in meseria de prostituata?  Ca apar grade? Scoli, facultati? Cum sa iesi … inginer sexolog gay, sau prostituata clasa lux A, sau prostituata clasa medium, sau large. 🙂
Asta ce inseamna ca am putea avea concurenta intre prostituate, controlata de consiliul concurentei? Se vor judeca acolo pentru ca una practica preturi de dumping? Am avea acelasi tarif standard pentru orice prostituata, sau pentru orice serviciu prestat?

Chestiile astea se aplica nu? Ah … si pentru rautaciosi … s-a generalizat termenul prostituata, la feminin, aici m-am referit si la persoanele homosexuale ce se prostitueaza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Se va elabora o lege privind legalizarea prostitutiei

  1. Mi-as face si eu tarfarie! “La tarfaria elevata”

    In 2-3 ani mi-as franciza afacerea.

    Dupa 5 ani ash da spaga la guvern sa dea o lege prin care angajatorii sa dea angajatilor “bonuri de relaxare” – neimpozabile…care sa poata fi folosite la mine la firma.

    Dupa 10 ani ash deveni homosexual de plictiseala… :))

Leave a Reply