Seara 3 la AdFel si experiment personal

Aseara au fost niste chestii interesante la AdFel. Prima a fost un experiment care a demonstrat ca in Romania cainii merg cu covrigi in coada.
Intr-adevar au mers cainii cu covrigi in coada.

Dupa care ne-am jucat spanzuratoarea prin SMS. Adica … stiti spanzuratoarea, cu spanzuratul si trebuie sa nimerim litere pentru cuvinte. Partea haioasa in tot jocul asta a fost ca jucau foarte multi oameni. Se auzeau din cand in cand de pe terasa zgomote de frustrare sau de bucurie atunci cand cineva gasea cuvantul sau cand  nu nimerea.  Pana la urma un numar de telefon a castigat un iPod Nano. Nu-i mare lucru, dar e fun sa stai sa joci spanzuratoarea prin SMS.  Eu cu tastatura qwerty m-am descurcat rezonabil gasind doar un cuvant.  🙂

Si tot ieri am tot promovat pe twitter ca ma voi duce la motoare. Ajuns acolo am anuntat ca sunt pe motoare, intrebat daca mai vine cineva, daca ii pasa cuiva de mine. Am fost impresionat cand am vazut ca doar Ana s-a interesat ce fac, mai mult din motive colegiale. 🙂

Dar e bine … uneori e bine sa te trezesti frumos la viata si sa iti dai seama ca nu-l intereseaza pe nimeni de tine.  In schimb daca iti pierzi increderea in tine dupa momentele astea, se fute tot.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: