SEMIFINALA

Pentru a pastra inca caldura evenimentului, STEAUA a invins cu 1 – 0 la Bucuresti pe  Middlesbrough, in prima semifinala a cupei UEFA.

Pe langa aceasta bucurie, care a fost un pic umbrita de inundatiile din sud din aceasta perioada si de evenimentele de pe scena politica, trebuie sa nu uitam sa notam angrenajul impresionant ce poarta numele de REALITATEA TV si care a reusit sa impuna un nou standard pentru TOATE televiziunile din Romania.

De ce ?  Pentru ca, desi o sa ma repet, cu aceste evenimente, cu evenimente de acest gen, noi, Realitatea TV, ne intalnim in fiecare zi. In fiecare zi avem de transmis de la parchet editii speciale, daca se intampla ceva suntem primii care trebuie sa relatam si suntem primii care trebuie sa analizam si sa transmitem exact ceea ce trebuie sa se inteleaga, fara cenzura si fara ocolisuri.

De aceea, pentru meci s-au folosit toate resursele posibile si imposibile. De la 3 surse de emisie, backup & more, pana la toate imaginile din elicopter si calitatea emisiei de pe teren.  Aici, cu parere de rau recunosc, dar …. asta a fost cea mai buna emisie a lui Realitatea de pana acum. Nu neaparat din vina mea, sau din vina cuiva, dar … ei au cu ce 🙂

CNA-ul ne-a atacat si a zis ca degeaba vom face, pentru ca nu vom reusi. Uite ca am reusit.
Am dat tonul, iar multa lume isi va aduce aminte mult timp de transmisiile sportive ce le-am realizat noi, si pe care celelalte televiziuni n-au reusit sa le realizeze.

Si pe langa TV, in premiera, a existat si .NET … realitatea.net …

Si nu avem super internet, dar … cine / ce televiziune a reusit sa transmita LIVE pe net, la diferenta de cateva secunde aspecte din meci? Cine a mai reusit sa dea inregistrarea meciului pe site-ul propriu.

Pentru asta sa ii multzumiti lui Vali.

Eu, am facut doar animatia de pe post … insertiile grafice din timpul meciului … si sigla de direct. Si bineinteles le-am gestionat.

Si … sa mai am o dedicatie … pentru toti aia care ar spune ca avem fumuri si impresii si salarii si astea … no fucking way … o facem doar pentru ca ne place, si pentru ca NOI vrem ca Realitatea sa apara bine. … ATAT …. restul … sunt vorbe de oameni … invidiosi pe succesele altora …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: