Shakira, uda in fata mea

Visul oricarui barbat e sa o vada pe Shakira uda. Cei mai multi au sansa sa o vada asa numai in videoclipuri, Pique are sansa sa o vada asa la el acasa, iar eu am vazut-o uda la 2 metri in fata mea.

IMG255

Concertul Shakirei a fost unul misto. Diva arata extraordinar, are niste forme deosebite si stie sa iti zambeasca astfel incat sa ramai fara replica. A ridicat pe scena doua fete din public ca sa danseze si sa cante alaturi de ele intr-o ploaie torentiala, in fata fanilor. A iesit in ploaie ca sa arate ca poate si ca nu ii pasa de vreme (ma rog, pe scena ploua  la fel ca afara). A dansat goala, in picioarele goale si si-a cerut scuze la un moment dat ca  sa se incalte, ca i-au inghetat picioarele. A stiut care a fost zona vip de la concert si le-a acordat atentia cuvenita.

Publicul a fost zgribulit de ploaie. Nu stiu care au fost conditiile de acces cu pelerine, dar n-am prea vazut oameni cu pelerine de ploaie. Peseme in Bucuresti nu ploua. Si romanii inca n-au inteles ca la concerte nu se vine cu umbrela si cu masina. Din fata n-am auzit strigatele publicului pentru bis, dar totusi Shakira a venit si a mai cantat doua piese.

Am auzit vorbe ca ar fi inceput concertul cu intarziere. Pai la cat a plouat si cum s-au chinuit oamenii aia sa pastreze echipamentele sa nu se ude, ce ati fi vrut? Sa se prinda tehnicienii cum fac concert pe ploaie sau sa inceapa concertul si sa se arda sculele la jumatatea lui?

Inaintea concertului au cantat Bosquito, cu melodii de acu 10 ani si Smiley, care a fost ok, desi emotionat.

In concluzie, m-am indragostit. Da Shakira uda in fata mea, o experienta pe care trebuia sa o traiesc in viata asta. Urmeaza o bere cu Gaga.

 

Si poza pentru necredinciosi.

shakira uda

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply