Şi dacă esti prins cu mâţa în sac

Am avut tendinţa să îl citez pe Ciutacu şi sa pun titlul ăsta: Cand vrei sa fii golan si furi la ceas, avand impresia ca tu ai inventat apa calda de la bloc, s-ar putea sa ai surpriza sa fie altii cu mana pe robinet.
Au fost alegerile, turul 1, alegeri locale, alegeri uninominale pentru consiliul judeţean. Eu înca nu ştiu cu cine trebuia să votez la Piteşti şi dacă a ieşit tot ăla de acum 4 ani. În schimb am mai facut un tur de forţă şi am mai realizat o performanţă. Nu eu, doar cifrele vorbesc:

Antena3 şi-a dat ceasul cu 2 minute inainte, cu cateva minute inainte de ora 21. Drept upuncte realitatea tvrmare le-a venit ora 21 inainte de toate televiziunile din lumea asta, pacat, a fost degeaba. Si acuma ma gandesc ce naiba au sperat ei, sa vada lumea ca au facut si ei alegerile? Se astepta oare cineva sa vada la Antena3 niste alegeri corecte si prezentate frumos?

Ca sa fiu mai direct si personal, baaa astia, premiul ala al vostru cu care va laudati voi se face prin munca nu prin furturi. Si degeaba ati castigat un amarat de premiu ca cica ati sti cum se fac stiri de televiziune daca voi dati ceasul inainte ca sa incercati sa fiti primii care anunta rezultatele la alegeri. Nu ar fi mai simplu sa renuntati la ceas, la crawl, la sigla sa inchideti postul si sa va duceti acasa?

Si stau sa ma mai gandesc, astia de la Antena 3 n-au salarii, n-au prime de paste, n-au mai nimic si totusi mai au cativa angajati. P’astia ii platesc? Aia stau acolo pentru bani sau pentru obligatii morale, fizice, sau legati de scaune?

Si ca sa ma laud cu un record personal: la ora 21:00 (pentru ca dupa aia n-am mai contorizat) am avut peste 22.000 requesturi servite pe www.realitatea.net si graficul 😉

web realitatea

Poza este de acum de la ora 11, continuam cu load-ul 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: