Si iar despre Windows VISTA

Am intalnit azi un laptop dragut, smecheras, frumos la atingere, care a venit instalat cu Windows Vista. Nici macar nu scria compatible pe el, scria ca e instalat. Si avea VISTA. Si placa video Nvidia.
Eh … toate au fost bune si frumoase, iar functionarea … la fel ca in versiunea de beta testing ce am testat-o eu pe jucariile mele acum ceva timp, pana cand a fost nevoie sa scot semnalul video pe iesirea video. Cand … surpriza … a inceput sa dea erori windows-ul, a inceput sa crape driverul de placa video, a inceput sa fie instabil, in timp ce atat proiectorul, cat si display-ul calculatorului se stingeau si se aprindeau repetat.

Uh … da. Vista e fenomenal. Arata frumos, se comporta frumos, dar nu se pupa cu nimic din ce avem noi hardware la ora actuala. Asteptam cu nerabdare service pack 1 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Si iar despre Windows VISTA

  1. Ţin să te contrazic. Vista a avut multe erori şi dificultăţi, dar dacă ai răbdare toate se rezolvă. Mai mult ca sigur e de la versiunea driver-ului care e instalat. Probabil au scos una nouă cei de la Nvidia.
    Am avut aceeaşi părere când a apărut Vista pe net, dar acum zecile de programe pe care le folosesc merg ca pe XP. Totul rulează perfect. Răbdare să ai…

Leave a Reply

%d bloggers like this: