Si nu toata lumea

Totusi n-a plecat toata lumea din Bucuresti. Au ramas in schimb baietii si fetele corporate, ce si-au luat masini in rate si cred ca strazile sunt numai ale lor.
In schimb, nici la biserici n-a fost foarte aglomerat. De la o strada neincapatoare anul trecut la mine in cartier, anul asta doar niste politisti de sector stateau si pozau in personaje de decor in fata bisericii.

Eu nu reusesc sa inteleg cum au crescut vanzarile in magazine in perioada asta, atat timp cat preturile sunt aproape duble. Am reusit aseara sa platesc impresionanta suma de 9 lei pe o sticla de ulei Floriol, de floarea soarelui. Sau toate declaratiile astea nu’s decat o idee de marketing sa atraga cumparatori la ei ca’s vanzarile mai mari. Cat despre cozile din marketuri? Astea’s obisnuite oricand, la orice ora.

Se spune ca inainte de paste se face curatenie, se aranjeaza prin casa si pe strada. Probabil ca anul asta curatenia s-a terminat mult mai devreme, nu de alta dar, dupa ce au asfaltat, au spart strada mea sa ridice canale, si asa au lasat-o, cu gropi in jurul gurilor de canal (gropi adanci de altfel), dar curăţate. Partea si mai haioasa e ca semnalizarile ce au fost instalate in jurul gropilor au rezistat o singura zi 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: