Si ziceam ca e gata?

Crestea inima in mine de fiecare data de cate ori treceam prin pasajul Unirii si vedeam ca au mai facut cate ceva, ca au mai pus cate un panou, ca au mai facut cate o chestie. Ma uitam si ziceam, uite dom’le, se poate  sa faci treaba bine si inainte. Asta pana in seara asta:

Pasajul unirii demolat

Poza nu e foarte clara ca e facuta din masina, iar eu aveam o mana pe volan si ma uitam la drum, dar se vede cum bunatate de gresie pusa pe pereti a fost data jos … si sparta. Ca asa e bine. Nu conteaza ca s-a infiltrat ceva, ca nu s-a pus bine, hai sa o spargem. Si acum ma gandesc cata gresie din asta e prin casele oamenilor care au avut nevoie de ea, e pusa la surplus pe buget si platita de oameni.

Si sa fiu putin pesimist, daca acum a cazut gresia inainte ca pasajul sa fie gata, atunci ce se va intampla dupa? Si asa tot in pasajul asta mi-am spart eu parbrizul.

Vestea buna e ca zilele astea se deschide pasajul din metrou.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply