Singurul motiv pentru care Fabricadediscounturi.ro este o teapa

Singurul motiv pentru care Fabricadediscounturi.ro este o teapa

Ma uitam sa citesc termenii si conditiile de pe Fabrica de Discounturi.ro sa imi dau seama cum procedeaza astia si cum trimit produsele, dar mai ales cum sunt definite discounturile. In mare parte n-am gasit mare lucru, asa ca m-am plictisit de citit. Dupa care am aflat ca, un Samsung S5 era la vanzare dimineata pe fabricadediscounturi.ro la 900 de lei. Acum a ajuns la 1349 lei. N-ar fi o paguba prea mare.

fabrica de discounturi

Paguba vine atunci cand vrei sa comanzi produsul. Mai precis cand vrei sa il si primesti, pentru ca termenii si conditiile zic asta:

Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul nu poate renunta la comanda.

Cu alte cuvinte, tu da-ne banii si vedem noi daca iti trimitem produsul. In medie. Asa zic ei. Adica chestia asta e ceva mai tare decat un Caritas. La Caritas bagai banii si primii care o faceau, primeau suma de cateva ori in plus, din banii altora. La astia, dai banii si nu primesti nimic in schimb. Adica in 3 – 4 saptamani, asta nu garanteaza nimeni ca primesti produsul. Bonus, clientul nu ca nu poate renunta la comanda. Clientul nu poate primi  banii inapoi. Pentru ca sa zicem ca ai putea reclama plata cu card si sa primesti banii inapoi (o procedura extrem de anevoioasa si idioata). In schimb, aici, dupa 30 de zile nu poti cere banii inapoi. Pentru ca 30 de zile e perioada in care sa poti cere banii inapoi de la banca.

Deci, daca voi credeti ca o sa dati banii acolo si veti primi produsul, raspunsul este nu. Pentru ca astia de la fabricadediscounturi.ro se asigura ca iti livreaza produsul atat de tarziu, incat tu sa nu poti cere banii inapoi. Si au timp berechet o luna, doua, trei, in care sa nu livreze nimic. Cum ar veni, dau bani acum pentru un prieten sa-mi aduca un telefon  si-l va aduce el peste o luna, doua. Sigur.
Am aflat de Fabrica de discounturi de pe net. Toata lumea o lauda. Dar dupa ce m-au intrebat mai multi despre asta si n-au crezut ca a scris si Zoso despre asta, iata si parerea mea.

Deci nu. Fabricadediscounturi.ro e o teapa. Nu mai cereti explicatii ca n-aveti de ce. Nu o intelegeti, atunci dati-le banii vostri. Aveti suficienti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply