Sinteza zilei™

Dimineata cafea de afaceri. A fost buna, aer curat afara.

La pranz vizita la dealerul de masini. Plecat scarbit, dar macar am facut un cost estimativ care m-a dezamagit si mai mult, daca vreau masina cu dotari suplimentare pe ea vine in 3 luni, sub nici o forma mai repede. Din pacate dealerul respectiv era gras, nebarbierit si foarte plictisit de meseria pe care o facea. Nu o sa il sun pentru ca nu a manifestat interes fata de meseria lui. Astept gagica care sa ma convinga sa o iau la pachet cu masina 😛

Dupa masa blocat in trafic in pasaj la Unirii, studiat personaje, vazut tot soiul de fitze la volan, intoxicat cu gaze de esapament. Da, inca vreau sa iau masina, probabil.

Dupa pasaj mi-am bagat ceva in el de trafic, mi s-a facut foame asa ca m-am intors linistit inspre Unirii, m-am intalnit cu Pyuric care avea intalnire cu Bobby. Iarasi Bobby? Adica de ce de cate ori vad si eu o gagica draguta ea trebuie sa se intalneasca cu Bobby?

Ma rog, am mancat la Mc la metrou ca e mai liber si m-am bucurat de racoarea ambientala a aerului. Am incheiat seara vorbind la per tu si foarte relaxat cu M.M. Stoica.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply