Siteuri pe banii nostri

Circuli cu autobuzul e normal sa ai abonament, dai niste bani ca sa beneficiezi de acest serviciu, sa te plimbi cu autobuzul, sa ajungi dintr-o parte in cealalta fara batai de cap. Da, dar pe langa banii de pe abonamentul tau si ai altora mai sunt si banii de la primarie, pentru ca primaria subventioneaza o mare parte din cheltuielile RATB. Si ce face RATB?

online ratb ro

Face o pagina pe care chipurile iti poti incarca abonamentul folosind cardul tau de credit. Care pagina n-are certificatul de securitate valid, care pagina e facuta de vreun specialist din asta care sta juma de ora pana ii porneste calculatorul sau intre doua filme trase de pe torrente are timp sa se duca pana la sefi sa le mai aminteasca o data ce vrea sa faca.Ceva de genul pensionari pe salarii publice.

Nu pot sa intru pe pagina aia, eu nu intru si nici voua nu va recomand pana cand astia nu isi cumpara un certificat de securitate valid si corect instalat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply