So what’s with google wave?

Am primit invitatie la Google Wave, multumesc frumos (vrei link?).
Am intrat, m-am trezit singur … si am zis, aha.

wave

Da. google wave e un tool foarte misto de vorbit cu colegii de la birou, astfel incat sa nu mai tipam unii la altii si sa putem discuta chestii fara sa ne luam ochii din calculator. E un fel de alternativa la reply all pentru mailuri. Ar putea fi un tool de dezvoltare, dar si de arhivare al chestiilor facute in interiorul unei companii.

Brrr, cum eu sunt mai conspirationist asa, ma gandesc cat de frumos se aplica chestia asta corporate. Da frate, google api self hosted, angajatul vine si foloseste numai tool-ul asta. Lumea va folosi numai google si vom depinde numai de ei. Oh si ce frumos va folosi asta in toate scenariile de globalizare.

In alta ordine de idei e important ca google sa bata celelalte tool-uri de project management integrand wave cu restul aplicatiilor lor, iar apoi sa treaca in offline anuntand pe telefon, sincronizare cu calendarul de intalniri si wave-uri care n-au raspuns.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply