Socializeaza. Vorbeste. Offline!

Sorin Tudor a organizat in seara asta o chestie misto, o intalneala clasica cu bloggeri, in care lumea a avut un singur scop, sa socializeze la offline 2.0. Pana la poze si la faptul ca am vorbit cu toata lumea va invit sa vedeti discursul lui Sorin.

Ideea e simpla. Eu vorbesc cu oricine. Chiar si cu Dragos, desi nu mi-a pacut ca mi-a tot povestit de chestii pe care el acum le incearca. Dar persevereaza, asculta, cere sfaturi si va reusi intr-un final, asta daca nu se plictiseste.

Asta tre sa faca oricine, ma vrei sa vorbesti, pai atunci intreaba, atunci vorbeste. Daca esti un blogger incepator si vrei trafic, spune-mi ca ai scris ceva ce trebuie bagat in seama si se intampla, exemplu. Daca ne vedem la intalniri decat sa fii unul intr-un colt care sta singur si nu e bagat de nimeni in seama baga-te tu. Vii la mine si zici, salut, sunt xulescu cu blogul gigi.blogspot.com, daca te-am citit bine, daca nu te-am citit, spune-mi ce sa citesc acolo. Sigur maine ai sanse sa vezi un link de la mine.

Sorin zicea ca noi suntem oarecum blocati in lumea noastra inchisa si rece. Si ca orice blog nou apare nu ne poate ajunge. Vrem sa ne ajunga? Atunci macar sa ii cunoastem, iar pentru asta a organizat offline 2.0

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply