Sorin Ovidiu Vântu, in direct la Realitatea TV

 Image Realitatea TV are un nou acÅ£ionariat. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a încheiat negocierile pentru preluarea Companiei Blue Link Comunicazioni care deÅ£ine pachetul majoritar în trustul de presă Realitatea. AnunÅ£ul a fost făcut astăzi printr-un comunicat de presă.

Invitat la “Realitatea Zilei”, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a asigurat telespectatorii Realitatea Tv că preluarea staÅ£iei nu va aduce nici o schimbare în politica editorială a postului.

Omul de afaceri a explicat care au fost motivele ce l-au făcut să preia acţiunile deţinute de Blue Link Comunicazioni la Realitatea Tv.

” M-am săturat să tot fiu înjurat în contumacie…Traian Băsescu a afirmat că există grupuri de interese nelegitime, media. Nu am vrut să fiu indentificat cu un astfel de grup de aceea am vrut să-mi asum Realitatea……Am cumpărat opÅ£iunea de a achiziÅ£iona acest post. Totul însă s-a întâmplat acum o săptămînă”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Omul de afaceri a mai spus că Realitatea TV este un post de televiziune a cărui cifră de afaceri a crescut în 2005 atât cât să se poată bate cu celelalte trusturi aflate deja pe piaţa media.

“Pe piaţă vor fi 5 ziare şi 3 televiziuni private. Realitatea şi cele 2 generaliste…Cert este, sunt convins că sunt puÅ£ine grupări jurnalistice în stare să vă bată pe dumneavoastră”, a mai spus Sorin Ovidiu Vântu.

Preluarea televiziunii poate fi doar un prim pas. Acţionarul majoritar se gândeşte deja la înfiinţarea unei agenţii de presă.

Nu pot sa zic decat ca m-am simtit magulit si mandru dupa cuvintele din interviu, desi maine , as putea auzi “you’re fired”. …

In speranta de mai bine … 🙂 ceea ce oricum tre sa fie 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: