Spalatul rufelor in public sau in privat?

Va mai amintiti voi o perioada misto cand pe piticu.ro scria hacked? 🙂 Eu facusem asta in urma unor scandaluri care au aparut public. Si mi-am administrat atat de bine momentul incat si acum Teo imi tot zice ca wordpress-ul nu e stabil atat timp cat cineva mi-a spart mie blogul.  Never happened, never will.

 

Oricum Arhi e subtil. Dar eu vin sa intreb, noah pana cand vii sa te certi in privat? Pentru ca mie mi se intampla urmatoarea chestie. Ma duc la unul, la altul, ma plang, le arat unde se greseste, cer solutii, caut rezolvari, mor cu ea de gat numai numai rezolvam problema. Si cum nu se rezolva vin si scriu pe blog.
Atunci e public. Mai departe toata lumea se scandalizeaza, ca nu e bine pentru blogosfera, ca nu e bine pentru industrie, ca nu e bine pentru online, ca prostiile astea se rezolva in privat, ca discutam si negociem. Gresit! Asta o facem in permanenta in privat, dar nu se intampla nimic si trebuie sa mergem mai departe asa, prost.

Si atunci vin si intreb, pana cand tii discutiile in privat si care e punctul in care te enervezi si faci ceva public?

 

PS. doar eu am impresia ca e un butoi de pulbere in online-ul romanesc care sta sa explodeze la fel ca centrala de la Fukushima si toata lumea se chinuie sa il stinga?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply