Starbucks frappuccino asa cum il vrei

Saptamana trecuta am fost in Cluj-Napoca la o clasa privata de Starbucks Frappuccino. Am invatat acolo cum se prepara bautura, dar si cum o poate oricine personaliza. De fapt, daca vrei un Frappuccino cu caramel, ciocolata, cafea si lapte poti doar sa te duci si sa ceri asta, iar vanzatorul iti va prepara Frappuccino pe care il doresti.

La clasa privata am facut foarte multe poze, de unde puteti afla cum arata, care sunt ingredientele si cum se prepara. Au fost alaturi de mine Lorand, Zaineasca si Alex

Nici nu stiu ce sa va recomand sa va preparati. Zic doar ca trebuie sa incercati sau sa faceti ca mine. Dupa clasa privata am cerut ceva de genu: sa facem un frappuccino cu ciocolata, ceva aroma, ceva … si aici ajuta-ma tu. Si atunci mi s-au mai spus idei de ingrediente despre ce as putea sa pun in frappuccino.

Daca ar fi sa va recomand, as vrea sa va amintesc de Extra Coffee Caramel Frappuccino,  Mocha Light Frappuccino  cu numai 96 calorii, Strawberries & Cream Frappuccino  cu lapte de soia. Dar si de ce a facut Lorand. Uitati-va la clip si repetati dupa el.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply