Steaua – Dinamo, duminica 4 mai, devine Steaua Campioana iar?

Lumea a inceput sa spuna ca victoria de la Craiova a fost regizata. Eu am vazut in schimb o distractie totala a galeriilor de la Craiova, iar galeriile stelei si ale craiovei sunt cele mai misto din campionat. Bine, Timisoara da clasa.

In schimb Dinamo se teme rau pentru etapa viitoare cand va fi nevoie sa joace cu Steaua. Mi se pare chiar normal, Steaua are 72 de puncte si e pe primul loc in clasament, iar Dinamo are 55 de puncte si e pe undeva pe locul 4, de unde incearca sa spere la niscaiva cupe europene. Nu stiu de ce, dar eu citesc in declaratiile lui Borcea o disperare totala la Dinamo, echipa care a dezamagit acest campionat, iar meciul asta cu Steaua, poate fi un balon de salvare pentru clubul din Stefan cel Mare.

Pe langa asta consider ca Steaua e cea mai norocoasa echipa a acestui campionat. Si nu neaparat pentru ca joaca bine, sau ca ar avea jucatori buni, ci pentru ca sefii clublui fac niste afirmatii de la haioase in sus, fara legatura cu jocul, sau cu gandirea echipei. Dar bine, asta se intampla in orice club, fiecare patron isi vede jucatorii mai bine si pe postul de cei mai buni. In schimb, realist ar trebui sa fie antrenorul, sau acesta sa poata sa motiveze echipa sa dea totul in teren.

Pana una alta, duminica 4 mai de la 20:30 o sa avem niscaiva distractie in Bucuresti, in functie de unde se joaca (parca pe Stefan cel Mare nu?) . Singurul lucru bun ar fi ca dinamovistii sa nu fie disperati si turbati si sa nu recurga la un joc murdar.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply