Stii Banking? Cum castigi?

L-am vazut in seara asta pe Mihai Calin la Protv HD si m-am cam speriat putin. Adica ma asteptam sa fi imbatranit, dar totusi, pe HD se vede mai mult.

Pentru cei care nu stiu cine este  Mihai Calin si de ce vorbim despre el, ei bine actorul a prezentat undeva in anii ’90 la PROTV o emisiune numita Stii si Castigi. Emisiune care la momentul respectiv a fost lider de audienta. Acum Mihai Calin revine prezentand pe internet, dar si la PROTV emisiunea stii banking si castigi. Si daca ziceam de stii banking, sa-mi amintesc ca aseara doua gagici se intrebau in metrou cu cine fac ele banking.

stii banking si castigi ro

Ca sa ajungi aici, terbuie sa completezi un fel de test de personalitate. Test in care siteul iti creeaza profilul tau  dupa ce tu raspunzi la niste intrebari. Asa afli daca esti cheltuitor, daca stii sa ai grija de bani, daca stii sa faci investitii si cum sa faci asta. In urma acestor raspunsuri primesti un material video, cu un link unic de acces, cum ar fi asta. Link pe care trebuie sa-l trimiti la cat mai multa lume.

Premiile de acolo sunt de ceva carduri de 200 de lei si niste Dacii Duster. Deja unii au castigat niste carduri si o Dacia Duster.

Vezi Criserb, nu esti tu singurul care e familist convins. Bine, eu n-am inteles de ce sunt eu familist convins, dar fie ;))

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: