Stimati producatori de bere, ce e berea aia la halba de 0.4?

Stimati producatori de bere, ce e berea aia la halba de 0.4?

Am apreciat intotdeauna ideile producatorilor de bere. Chiar si eu sunt un inrait consumator de bere. Insa din cauza preturilor foarte mari din oras, prefer sa beau berea acasa. Adica e o diferenta foarte buna intre berea la 3 lei, jumatate de litru, premium, cumparata si bauta acasa si aceeasi bere bauta in oras, unde pretul poate ajunge si la 12 lei. De ce nu. Ca se poate.

In schimb, atat producatorii de bere, cat si distribuitorii, cat si carciumile s-au gandit ei bine ca pot sa faca misto de clienti sa ca treaba asta le poate merge. Intai au scos sticlele de 0.33. Ceea ce e relativ bine, oamenii beau mai putin la acelasi pret pe care il dadeau pe sticlele de juma de litru. Apoi au scos cutiile de 0.25. Eu nu inteleg cum poti sa bei o bere la cutie de 0.25. Nu iti ajunge nici pe o masea, nu ii simti gustul de nici o culoare. E ca si cum ai vrea sa bei o bere si sa pleci cu masina dupa, ca nu se simte 0.25? Dar atunci, unde e farmecul de a bea o bere.

Oricum. Ca sa ajungem cu jignirea pana la capat, au aparut halbele de 0.4 litri. Adica inteleg ca bei bere la pahar la 0.4 litri, e un pahar de bere, il bei economic, te dai bine, fitos din asta de sta la o bere in oras si il vede lumea cu paharul de bere in fata. Si la cat costa nu vrei sa bei mai mult decat un pahar de bere, iar daca iti permiti doua pahare. Dar halba de bere la 0.4 litri?

By default, peste tot, de cand e lumea si pamantul si de cand se vinde bere la halba, aceasta este de 0.5 litri. Jumatate de litru de bere, jumatate de kil de bere, la halba la jumatate. Sa zicem ca halba de un litru e prea mare si nu e baubila … dar halba la 0.4?
20141008_020104

Cu alte cuvinte, daca tot vreti sa vindeti bere la 0.4, scoateti halba aia. Lasati paharul. Faceti misto astfel de bautorii de bere care vor sa bea bere la halba si care zeci de ani au baut bere la 0.5 litri.

Nu-mi place berea la halba de 0.4 litri si nu gasesc nici o logica pentru care sa scazi cantitatea de bere vanduta la halba. Mai bine draft de pahar la 0.4 litri, decat halba de 0.4 litri. Totusi!
Pana si cafeaua mea pe care o beau are cel putin 0.5 litri! Pana si cana de cafea!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply