Summer, back to you

Teoretic vara s-a cam dus de la noi. Adica nu mai prindem temperaturile astea mari, canicula, aer irespirabil seara. Practic inca nu a venit toamna. E in continuare cald, chiar daca ziua s-a micsorat. Nu ploua, iar seara e doar racoare, putin racoare. Cu toate astea incepand de luni RADET se apuca sa incarce luni instalatia  de incalzire. Asta ma face sa cred ca totusi frigul va veni brusc si violent (trebuie sa aiba ei date meteo, ca doar nu dau caldura la 30 de grade de nebuni).

Si pentru ca nu s-a terminat vara inca (in anumite parti ale lumii), ma mai duc putin sa ma bucur de ceva 34 de grade (cu feels like 38), de soare fierbinte si putin desert. Ma duc pana la Houston, la HP Elite Tour, organizat de HP. Ce inseamna asta? Nici eu nu stiu exact, dar am indicatii clare primite de la HP care spun ca e bine sa imi aduc camera foto si sa fac cat mai multe poze si materiale video. Asa ca stiti ce va urma.

Trebuia sa mai scriu aici ca am niste articole programate spre publicare, dar am uitat sa le scriu, asa incat vor aparea  cand dau de internet.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply