Super spectacolul Lady Gaga

Super spectacolul Lady Gaga

Un spectacol de zile mari. executat la secunda, cu o sincronizare perfecta intre toti artistii si dansatorii prezenti pe scena. Am putut vedea efecte de lumini, imagini, dar si dramatism in spectacolul de marti seara, unde am ajuns impreuna cu cei de la Radio21 si aproape 100 de castigatori ai concusrului ascult Radio21, fani ai cantaretei Lady Gaga.

Sala polivalenta din Sofia a fost plina, chiar daca nu s-au vandut chiar toate bilete. Faniii artistei au fost bucurosi ca in final Lady Gaga a ajuns si in Europa. Aproximativ 30.000 de oameni au venit la spectacol, de la persoane mai in varsta,parinti alaturi de copii care stiau la perfectie toate piesele artistei. Costume excentrice, decoruri senzationale, dansuri uluitoare, toate s-au regasit în spectacolul pe care DIVA l-a sustinut la Sofia.

De altfel Lady Gaga nu si-a dezamagit nici o secunda publicul. A inceput spectacolul la timp, cu o aparitie excentrica pe o scena in care elementul dominant a fost un castel medieval, pazit se pare de o vrajitoare rea – partea negativa a lui Lady Gaga, sub forma unei holograme zburatoare.  Lady Gaga le-a multumit spectatorilor prezenti si s-a bucurat intens ca este la Sofia si ca e prima data in Bulgaria si chiar daca nu le cunoaste limba, a spus ca muzica este limba internationala prin care oricine se poate intelege. (astept cu nerabdare sa zica acelasi lucru si la Bucuresti)

Discursurile de pe scena a artistei au fost despre dragoste, despre problemele sociale si despre guvernele care fac viata grea, dar le-a transmis oamenilor ca trebuie sa lupte pentru libertatea lor si pentru libertatea lor de exprimare.
Lady Gaga a povestit si cum a reusit ea in viata, cum la 16 ani se ducea si performa in barurile din New York, spunand ca ea s-a realizat cu foarte foarte multa munca si ca oricine pentru a reusi in viata trebuie sa munceasca foarte mult pentru a-si indeplini visul. Artista a spus ca a vrut intotdeauna sa ajunga un star, dar ca nu stia si ca nu se astepta sa fie acest star, mai ales ca nu stia ce se intampla atunci cand ajungi un star, iar dupa ce a ajuns un star a descoperit ca a gasit un public minunat.

Spectacolul a constat in mai multe momente ale unei povesti, in care Lady Gaga se lupta sa se elibereze de partea sa negativa, iar artista a avut parte de o costumatie diferita la aproape fiecare piesa. De remarcat este faptul ca artista isi schimba hainele intre piese intr-un timp foarte scurt, uneori chiar trecand prin spatele unui paravan.
Lady Gaga a condus chiar si o motocicleta pe scena, motocicleta care avea atasat steagul Bulgariei. Steag pe care l-a luat si l-a fluturat deasupra scenei. Lady Gaga a cantat la pian si a primit papusi de plus din public sau jachete pe care le-a imbracat.

La final dupa 7 minute de aplauze continue, Lady Gaga a revenit pentru BIS si a invitat pe scena alaturi de ea, o fetita din public, fetita care nu s-a emotionat nici macar o secunda si a dansat alaturi de artista ca si cum ar fi dansat alaturi de o prietena.

Pentru ca pe bilet scrica clar no foto/video/recording am fost la concert doar cu telefonul, desi altii au fost si cu altele. Dar eu nu stiu bulgareste sa ma inteleg cu aia.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply