Sustinem inovatia!

Sustinem inovatia!

Romania a luat Marele Premiu la Salonul de Inventii de la Geneva. Nu e un lucru usor si nici nu este un lucru mic. Aceasta dovedeste inca o data ca noi, creatorii avionului cu reactie, inventatorii cremei impotriva imbatranirii – Gerovital – si altele suntem importanti si contam in lumea asta.

Ne exportam in fiecare an oamenii de cultura, inginerii, specialistii, pentru ca acestia sa se duca in lumea intreaga si sa isi lase amprenta exact asa cum trebuie, acolo unde trebuie. Iar noua nu ne ramane decat sa ne mandrim cu ei. Si sa ne bucuram alaturi de rezultatele si premiile obtinute de acestia in fiecare an.

919974_10151395771190863_1843737012_o

Pe langa aceasta, inventatorii nostrii, savantii si dezvoltatorii nostri au nevoie de sustinere. Au nevoie de fonduri si de sustinerea noastra. Acesta este unul din motivele pentru care si Revista Biz dedica acest numar inventiilor romanesti, inventatorilor romani.

Gasiti aici articolele despre inventatorii nostri. Iar revista se gaseste la chioscurile de ziare si in Starbucks, asta daca nu aveti deja abonament.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: