Tableta Microsoft, lumea e in delir

Am vazut ieri la 3 dimineata fulminantul anunt al celor de la Microsoft. Apoi am vazut cum toata lumea, in articole elogioase vorbea despre o tableta pe care n-au pus mana inca, pe care n-au vazut-o, ale carei specificatii tehnice nu le cunosc, intr-un mod in care zici ca butonasera tableta cel putin o luna inainte si ca ii cunosteau fiecare surub si milimetru.

De fapt ideea lui Microsoft de a produce un dispozitiv hardware este extraordinara. Adica dupa atata experienta in producerea de software pentru dispozitivele altora, parca era vremea sa intre si ei aici. Si tableta microsoft surface va fi performanta tocmai pentru ca Microsoft a trecut de la asta:

La asta:

Cum mai avem de asteptat specificatii tehnice, de genul ce procesor va avea, ce baterie, cat va tine bateria (ca nu ma intereseaza ce consum are daca e bateria mica) si asa mai departe; nu putem decat sa speram ca va fi o tableta buna.

De altfel n-as vrea sa ma arunc in presupuneri pentru ca mi-a fost o totala lene sa pun windows 8 sa vad la ce ma pot astepta de la el. Dar pot doar sa remarc tastatura care vine lipita de tableta. Asa incat reclamele vor suna in felul urmator: e tableta, e calculator, e 3G? Da chiar, n-am vazut pe nimeni sa zica ca are 3G pentru aceasta tableta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply