Televiziune la superlativ

Ce atata Protv ce atata rating, ce atata stiri, ce inseamna televiziune? Nimic nu stiti. O dovada mai clara nici nu exista. De la colega Mako am vazut azi ca o televiziune nu e un lucru prea greu de facut, insa trebuie sa fi al dracu de entuziast cand vrei sa te gandesti si sa realizezi asa ceva.

Astfel am descoperit Muscel Tv, o televiziune regionala din Campulung Muscel (jud. Arges), unde totul e facut atat de simplu si se vede atat de misto, incat cu greu crezi ca totul e intr-o singura camera. Bine, poate sa fie si in mai multe camere, insa nu are rost.
Acum imi amintesc de Lucian care vroia si el sa isi deschida o televiziune. Drept urmare in sufrageria ta Lucian putem face 2 emisiuni in acelasi timp si sa mai facem si un buletin de stiri in fata plasmei.
Culmea televiziunea asta are o groaza de publicitate. Si e atat de targetata incat oricine se uita pun pariu ca se duce sa cumpere produsele alea, sau aia care vin sa vanda publicitate acolo stiu ca au un feedback puternic in urma promovarii. Nu sunt profesionisti, insa sunt magnifici, vor sa faca o televiziune si reusesc sa o faca frumos.

Se aude la Pitesti? Astia de la facultatea aia de jurnalism (sau cum s-ar mai numi acum) ar terbui sa faca practica la Campulung. Domnu’ Sergiu … hai sa ii trimitem la practica la Campulung, nu la Bucuresti, nu la Protv sau la Antena … acolo nu invata ce e aia televiziune ci doar cum sa copieze stiri, la Campulung le scriu, le produc, le monteaza si le mai si difuzeaza pe post. E exact ce se invata in facultatea aia si nu se aplica nicaieri in presa. E exact practica de care au nevoie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: