Televiziuni gratis online

Adineauri ma uitam si eu la ProTV pe net, stiri … bla- bla-uri obisnuite. Asteptam sa inceapa vreun film sau ceva, ca sa pot pierde timpul cu un scop, cand colo, tzop Kanal D. A schimbat tipul cu streamul postul ca sa se uite la meci. Drept urmare vedem Steaua –  Urziceni, un meci lazy, cu o Steaua care nu are ce se arate interesant, iar un Urziceni care parca ar vrea mai mult, dar e speriat ca isi ia bataie (la propriu) in Ghencea.

Da, PROTV-ul se da pe net, la fel ca si HBO si mai erau niste posturi romanesti. Bineinteles, fara sa se stie asta oficial. Dar, astea sunt riscurile, sa te uiti la un meci, chiar daca nu iti place.

Am putea avea si televiziuni online in Romania, din alea pe bune, dar n-avem atata investitie si nu avem inca atata banda de net. In schimb vor aparea optimizari si alte chestii misto ca asta sa devina posibil.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: