Teo Live la Prima Tv

Am vazut azi juma de sfert de parte de emisiune. Adica nu stiu ce faza cu fratele cu muschi al nu stiu carei cantarete. Sa fi fost Andra? Ma rog, sa trecem peste. Sa vorbim la per tu si in mod direct.

Draga Andreea, ce dracu ati facut? Adica doua puncte de rating va fac pe voi? De fapt nici alea nu cred ca se obtin, pentru ca, conform teoriei ca nimeni nu se bate cu ProTV, stirile de la ora 5 sunt un mare incovenient. Mai usor de batut era Maruta, dar cu el nu va puteti atinge ca e acelasi format de televiziune, nu?

Si daca tot ii zicem Teo Live, de ce s-a pastrat acelasi format al emisiunii de 3 ani incoace? Stii ce inseamna live? Sa o vedem pe Teo ca isi face emisiunea la metrou la Universitate.  O singura zi, doua proiectoare, o ora de emisie, metroul si traficul neobstructionate, mai ales luate masuri pentru prevenirea accidentelor si a aglomeratiei. Se da pe satelit, e live … asta e Teo Live. Si sare audienta in sus. Cu ocazia asta sa o lasi si pe Teo sa poarte ceva mai usor de incaltat ca sa nu o supere piciorul sau sa nu fie nevoita sa tzipe. Cadre cu restul lumii si e in regula. Dar … nu va dau eu idei despre televiziune, am vazut va descurcati in orice situatie. Eu doar vroiam sa dau un sinonim cuvantului Live 😉

Spunand altfel, dragele mele (expresie care-l include si pe Sebi), un pic de miscare nu strica nimanui. Mai ales … cum ar fi sa o vedem pe Teo fara clipboard-ul ala? Cred ca ar fi mai … ăăăăă atractiv si live.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply